Long live life!

4 06 2008

Daca ai ajuns pe acest site, atunci foarte probabil ca ai destule motive sa iti placa viata, probabil ca nu te lasi doborat sau doborata prea usor, probabil ca te preocupa starea de bine a ta si a celor dragi tie, probabil ca nu te poti imagina decat plin sau plina de vigoare, indiferent de varsta.

Daca la fel ca si noi crezi ca merita sa traiesti sanatos, ramai aproape de blogul nostru, pentru ca vom incerca sa iti satisfacem aviditatea de informatii utile pentru a fi in forma. Vom incerca sa fim la curent (atat pentru noi, cat si pentru tine) cu cele mai recente concluzii ale specialistilor privind stilul de viata sanatos, cu metode de relaxare si recuperare si in genere cam cu tot ce conteaza pentru a avea o viata lunga si frumoasa. Vom face munca de documentare pe care poate nu ai timp sa o faci, vom aduce argumente pentru recomandarile pe care le vom face sau vom pune la indoiala ce nu este suficient sustinut prin argumente.

Vom incerca sa scriem cat mai usor de digerat, pentru ca digestia este importanta:) Vom fi deschisi opiniile si sugestiilor tale si vom aprecia daca vei contribui cu informatii la micul nostru centru de informare.

Vom spune mai multe cu timpul.

Long live life!

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: