Nutritionista vedetelor – Mihaela Bilic

7 06 2008

Am ales sa deschid aceasta rubica cu un Articol despre Mihaela Bilic. Nu pentru ca este cel mai bun nutritionist (nu as fi in masura sa spun acest lucru), ci pentru ca este poate cel mai popular nutritionist din ultima vreme, fiind persoana cu care au slabit Teo Trandafir si Mihaela Radulescu. Si tocmai aceasta popularitate ne-a adus mai repede in prim plan principiile sale nutritionale.

Dieta propusa de medicul nutritionist Mihaela Bilic este una hipocalorica si are ca principii generale: un program de 3 mese principale pe zi, timp si atentie acordate mesei, eliminarea rontaielilor dintre mese, renuntarea la produse fast-food, renuntarea la uleiul de gatit, renuntarea la produse de cofetarie sau patiserie, eliminarea bauturilor dulci si acidulate si a alcoolului, simplitate in prepararea alimentelor si o restrictie calorica la 1800-2000 calorii pentru femei, respectiv 2200-2500 pentru barbati. Este o dieta cu destul de multe alimente permise si care respecta echilibrul dintre nutrienti. (mai multe informatii in curand in rubrica Diete sanatoase)

Daca doriti sa apelati la sfaturile sale, pentru o dieta personalizata, o puteti gasi la una din clinicile: Medical Service (str. 9 Mai, nr. 32, Bacau) sau Villa Bella (Bucuresti, zona Piata Romana).

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: