Un obiectiv indraznet

16 06 2008

Despre diete se scriu multe. Practic rubrica diete este nelipsita din orice site sau portal de informatii dedicate femeilor, nutritiei, frumusetii sau sanatatii. L-am putea considera un subiect obsedant, pentru ca cei sau mai ales cele care vor sa slabeasca citesc cu aviditate despre el. Poate fi si un subiect agasant. Pentru cei fara motiv sa slabeasca sau fara vointa de a respecta niste reguli de nutritie sau un program strict. Cert este ca subiectul este fierbinte si inepuizabil.

Ne intereseaza si pe noi acest subiect, insa miza noastra nu este cea a pierderii kilogramelor. Ceea ce ne propunem este sa punem in discutie diete si din perspectiva avantajelor sau dezavantajelor nutritionale.

Principiul de la care plecam este acela ca nici „gras”, dar nici „slab” nu reprezinta etalonul de sanatate (as indrazni sa spun ca nici chiar etalonul de frumusete). De aceea s-a nascut conceptul de „normoponderal”, nu?

Vom vorbi asadar in aceasta rubrica si despre diete consacrate, dar si despre diete mai putin cunoscute, cu bunele si relele lor. Asta ca sa stim la ce sa ne asteptam, dincolo de mai putine kilograme la cantar.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: