Avem Salina in Bucuresti

10 11 2008

Dintr-un comunicat de presa transmis la finele lui octombrie (30.10.08) aflam ca s-a deschis in Bucuresti o salina artificiala, avand pereti din sare naturala adusa de la Salina din Tg. Ocna.
Salina artificiala este dispusa pe o suprafata de 70 mp si ofera un microclimat de salina, terapie cu aerosoli salini si se adreseaza celor cu probleme respiratorii ( bronsite, sinuzite, astm, nevroze, stari de oboseala, etc.) sau celor cu o imunitate scazuta, aceasta terapie reprezinta o alternativa la tratamentele clasice. Comunicatul ne mai spune si ca au fost necesare 23 tone de sare pentru a crea acest microclimat. Este bine de stiut si ca salina dispune si de loc de joaca pentru copii.

M-am uitat pe site sa vad cat costa intrarea: 28 lei/sedinta pentru copii si pensionari si 33lei/sedinta pentru adulti. Sedinta de terapie dureaza o ora. Nu reiese clar de pe site daca poti merge la o singura sedinta sau trebuie urmata intreaga terapie (de 14 sedinte + 1 gratuita pentru copii si pensionari, respectiv de 17 sedinte + 1 gatuita pentru adulti.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor www.salina-artificiala.ro.

Am aflat cu aceasta ocazie Salina Smicho ca nu este singura salina artificiala din Bucuresti. Ar mai fi si salina Center, care pretinde ca ar fi prima salina de acest tip din Capitala.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: