Scrisoarea deschisa adresata Ministrului Sanatatii

11 02 2009

Vrem nu vrem, atunci cand ne gandim la sanatate ii avem mai degraba in minte pe medici si sistemul sanitar, dar ne gandim mai putin la stilul de viata care ne-ar putea feri tocmai de medici sau de sistemul sanitar.

Pentru ca cei mai multi dintre noi avem si experienta nefericite in sistemul medical ii blamam pe medici in multe situatii. Pentru ca tot mai multe cazuri de malpraxis (sau presupus malpraxis au fost mediatizate in ultima vreme), cazuri cae pe noi ne inversuneaza si mai mult, cred ca este corect sa ascultam sau citim si punctul de vedere al unuia din sistem, medic care se confrunta cu probleme la care nu avem obisnuinta si usurinta sa ne gandim. Pentru ca asa este corect, sa privim din toate unghiurile si sa ascultam toate partile implicate inainte de de a ne pripi cu concluziile. Pentru ca in fond cu totii ne dorim sa se schimbe ceva.

Va invit sa cititi scrisoarea deschisa adresata Ministrului Sanatatii de un medic: http://sebastian-corn.tapirul.net/370/scrisoare-deschisa-ministrului-sanatatii-un-autodafe/

 

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: